De galerie

Expositieruimte op een unieke locatie

Galerie Sophie is een nieuwe expositieruimte in het Drentse Roswinkel. Van 1 mei tot 1 november zijn er exposities met wisselende thema’s. Er is ruimte voor groepsexposities en solo exposities van professionele kunstenaars. Ook is er beperkt plaats voor ruimtelijk werk.

In 2017 verhuist Sophie Mellema met haar partner naar Roswinkel, omdat daar zo’n mooie boerderij te koop staat. Vooral de mogelijkheid van een expositieruimte is belangrijk voor Sophie. Het perceel wordt omringd door een hoge karakteristieke bomensingel en er is voldoende ruimte voor een toekomstige beeldentuin. De boerderij biedt een fenomenaal uitzicht over het Drentse landschap.

Na een grondige verbouwing, waarbij de voormalige deel werd omgetoverd tot galerie, opent Galerie Sophie op 1 mei 2021 haar deuren voor in kunst geïnteresseerde bezoekers. I.v.m. corona is een officiële opening helaas niet mogelijk.

Bij de galerie is voldoende parkeergelegenheid. Ook is er, zowel binnen als buiten, zitgelegenheid.

Openingstijden

De galerie is in de periode van 1 mei  tot 1 november in de weekenden open, van 14.00 tot 16.00 uur.

Buiten de openingstijden zijn wij geopend op afspraak. Neemt u hiervoor contact op via ons e-mailadres of het contactformulier.

Expositie bij Sophie Galerie